“Mezunlarımız Öğretmen Adaylarıyla Buluşuyor ” Paneli III

TED Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Öğretmenliği Programı, 2017, 2018 ve 2019 mezunlarının öğretmen adaylarımız ile buluştuğu online bir panel düzenlenmiştir. TEDÜ Okul Öncesi Eğitimi program mezunları Damla Topuz (İDV Özel Bilkent Anaokulu), Melike Kandemir (Türk Amerikan Derneği Anaokulu-ODTÜ Yüksek Lisans), Nida Altıparmak (ODTÜ Yüksek Lisans), Serra Bayram (Bilfen Eğitim Kurumları) ve Tuğçe Gültekin (Bilfen Eğitim Kurumları); Dr. Öğretim Üyesi Çağla Öneren Şendil moderatörlüğünde öğretmenlik yaşantılarından ve akademik deneyimlerinden yola çıkarak meslek hakkında bilgilendirmeler yapmış ve öğretmen adaylarının sorularını yanıtlamışlardır. Değerli mezunlarımıza panelimize sağladıkları katkı için teşekkür eder öğretmenlik hayatlarında ve akademik kariyerlerinde başarılar dileriz.