Öğretim Üyemiz A. Gülşah Saranlı’nın Kitabı Yayınlandı!

EĞİTİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYEMİZ ADİLE GÜLŞAH SARANLI’NIN KİTABI YAYINLANDI!

Eğitim Fakültemiz Okul Öncesi Eğitimi Bölümü’nden Dr. Öğretim Üyemiz Adile Gülşah Saranlı’nın “Çocuk Gelişimi Bakış Açısıyla Üstün Yetenekli Çocuklar” isimli kitabı, Prof. Dr. Nilgün Metin ve Doç. Dr. Elif Dağlıoğlu yazarlarının ortaklığında Hedef Yayınevi tarafından yayınlandı.

Üstün yetenekli çocuklara gelişimsel bir perspektiften bakmayı hedefleyen kitapta, zekâ ve üstün yetenek kavramları gelişimsel bakış açısına göre ele alınmaya çalışılmış, üstün yetenekli çocukların belirlenmesi, okul öncesi dönemlerden itibaren erken müdahalelerde bulunulması, sosyal duygusal yönlerden desteklenmeleri vb. pek çok önemli noktada öğretmen ve ailelere düşen sorumluluklar pedagojik ve bilimsel bir dille okuyuculara aktarılmaya çalışılmıştır.

Öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.