20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Seminer Gerçekleştirildi!

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle bir araya gelen katılımcılar ile seminer gerçekleştirilmiştir. TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı araştırma görevlilerinden Nergis Hazal YILMAZTÜRK moderatörlüğünde gerçekleştirilen seminer, Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadegül AKBABA ALTUN ve TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel KAVAK’ın açılış konuşmalarını yapmalarıyla başlamıştır. TED Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı araştırma görevlisi Tuba ÖZGÜL, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ile ilgili bilgilendirme konuşması yapmıştır. Prof. Dr. Figen ÇOK ve Doç. Dr. Sühendan ER’in  "Çocuk hakları açısından yeni bir olgu: Anababaların çocuklarını sosyal medyada paylaşımları (sharenting)" üzerine yaptıkları sunum katılımcılar tarafından ilgi görmüştür. Katılımcılarımıza değerli görüşleri ve sorularıyla yaptıkları katkıları için teşekkür ederiz.