Köy Okullarına Destek Kampanyası!

Değerli Öğretim Üyeleri, Araştırma Görevlileri ve Sevgili Öğrenciler,

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri olarak bir projeyle köy okullarına kitap ve kırtasiye yardımında bulunmak istiyoruz. Bu projemizin ilkini Ankara’nın Mamak İlçesindeki bir köy okulunda gerçekleştireceğiz.

Logos ve Hayvan Dostları Topluluklarının ortak başlattığı "meydan okuma" kampanyasından esinlenerek biz de kitap ve kırtasiye malzemeleri toplamak istemekteyiz.

Bugün başlattığımız "meydan okuma" ile arkadaşlarımızdan ve hocalarımızdan kampanya desteği istiyor olacağız. D blok birinci katta bulunan Pedagoji Laboratuvarının önüne yerleştirdiğimiz kutuya kullanılmamış kırtasiye malzemelerini, anaokulu ve ilkokul çocuklarının yaşlarına uygun kitapları bırakabilirsiniz. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.