Köy Okulu Ziyareti II Gerçekleştirildi!

22 Ekim 2019 tarihinde Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencilerinin liderliğinde ikinci köy okulları ziyareti gezimizi Ankara Mamak, Kızılca köyündeki Zeki Tartaç İlkokulu’na düzenledik. TEDÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği öğretmen adayları, Zeki Tartaç İlkokulu’nun anaokulu, birinci ve dördüncü sınıf öğrencileri ile okulun bahçesinde çeşitli oyunlar oynayıp, hoşça vakit geçirdiler. Ardından meydan okuma kampanyası ile toplanan kitaplar ve kırtasiye malzemeleri okula hediye edildi. Bu ilk gezimizin teması aynı zamanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı idi. Etkinliğin final bölümünde çocukların elleri ile boyadıkları Türk bayrağı okula TEDÜ’den hatıra olarak bırakıldı.