Öğr. Üyemiz Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı'nın Kitabı...

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı’nın “Olumlu Davranış Yönetimi”, Üstün Zekalı Çocuklar” ve “Cinsel Gelişim Kuramları” Bölümleri Çocuk Gelişimi Kitap Serisi’nde Yayımlandı!

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı’nın, Hedef Yayınevi tarafından basılan Okul Öncesi ile Çocuk Gelişimi alanındaki 96 alan uzmanı hocayı, 20 temel kitapta bir araya getiren Çocuk Gelişimi Kitap Seti’ndeki üç farklı kitapta (Özel Gereksinimli Çocuklar ve Eğitimleri - Doç. Dr. Zeynep Kurtulmuş ile Davranış Yönetimi - Dr. Öğr. Üyesi Selda Aras ile Cinsel Gelişim ve Eğitim) bölümleri yayımlandı.

Kitap Seti Hakkında Bilgi:

Çocuk Gelişimi Kitap Seti, bugüne kadar yazılmış olan çocuk gelişimi kitap serilerinden  farklı olarak, normal gelişim gösteren (tipik), özel gereksinimli (atipik) olan ve risk altında bulunan tüm çocukları (0-18 yaş) tüm yönleriyle ayrıntılı olarak ele almak ve alana katkı sağlamak amacıyla oluşturulmuştur. Bu setteki kitaplardan, çocuk gelişimi ve ilgili alanlarda eğitim alan öğrenciler, öğretmenler, akademisyenler, anne-babalar ve çocuk eğitimine gönül vermiş olan tüm bireylerin yararlanması amaçlanmıştır. Çocuk Gelişimi Kitap Setinde yer alan kitaplar aşağıda sunulmuştur.

• Aile Eğitimi ve Katılımı
• Aile Yaşam Döngüsü