Öğrencilerimiz Okul Öncesi Öğrenci Kongresi'nde...

Eğitim Fakültemizde lisans öğrencilerimizi, geleceği yazacak bilim insanları olarak yetiştirmeyi önemsemekte ve bu doğrultuda henüz onlar öğrenci iken bile alanlarıyla ilgili hakemli bilimsel akademik kongrelere katılımlarını teşvik etmekteyiz. Bu bağlamda bu yıl İstanbul Maltepe Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı 14. Okul Öncesi Eğitimi Öğrenci Kongresine başvuran ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim dalımızda lisans öğrenimi gören 2., 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizin toplam 3 kongre bildirisi ve 1 poster sunumu Bilim Kurulu tarafından sunulmaya değer görülmüştür. Okul Öncesi Anabilim dalı lisans öğrencilerimizden Nida Altıparmak, Merve Aksu, Mine Öztürk, Özlem Arda, Hilal Merve Sağlıcan ve Hilal Şahin, akademik danışmanları olan Dr. Öğr. Üyesi Seçil Yücelyiğit ve Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı mentörlüğünde akademik dünyaya ilk adım olan Öğrenci Kongresindeki sunumları için hazırlıklarını tamamlamışlardır.