Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Son Sınıf Öğrencimiz Merve AKSU'nun Sosyal Sorumluluk Girişimi!

Okul Öncesi Öğretmenliği Programı son sınıf öğrencilerimizden Merve Aksu, içinde bulunduğumuz pandemi dönemini bir sosyal sorumluluk girişimi ile renklendirdi. 2018 yılından itibaren sertifikalı çocuk yogası eğitmeni olarak çeşitli özel okullarda yarı zamanlı çalışan öğrencimiz, evde kalmak zorunda olan okul öncesi ve ilkokul öğrencileri için sosyal medya üzerinden canlı çocuk yogası dersleri vermeye başladı. Hızlı bir şekilde büyüyen ve ailelerden ve öğrencilerden olumlu dönütler alan Merve Aksu, izleyicilerin talepleri üzerine derslerini Youtube platformuna da taşıyarak daha çok çocuğa fayda sağlamaya başladı. Bu süreçte, sosyal sorumluluk girişimini destekleyen TED Ankara Kolejliler Mezunlar Derneği, Küçükçekmece Belediyesi gibi birimlerle yaptığı iş birlikleri sayesinde de girişimine devam etmektedir. Bu süreçte çocukların bedenlerine hareket, duygularına destek olması dileği ile…’ cümlesiyle bu yola çıkan öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencimizin çocuk yogası videolarına aşağıdaki sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.