Paydaş Görüşmeleri Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Çalışmaları Kapsamında Tamamlandı!

Fakültemiz yeni lisans programı geliştirme çalışmaları kapsamında, Okul Öncesi Öğretmenliği Programı öğretim elemanları iç ve dış paydaşlarla olan görüşmelerini tamamlanmıştır. Bu bağlamda 13 Ocak 2021 Cumartesi günü başlayan görüşmelerimiz 22 Ocak 2021 günü yapılan toplantıyla son bulmuştur. Bu toplantılarda TED koleji öğretmenleri, uygulama okulu öğretmenlerimiz, 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, mezun öğrencilerimiz ve ana bilim dalı üyelerimizle ayrı ayrı paydaş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. Bu görüşmelerde TEDÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programının değerlendirilmesi, iyi bir öğretmenin sahip olması gereken özellikler ve yeni programın içerikleri tartışılmıştır.  Toplantıdaki tartışmalar, yeni bir Okul Öncesi Öğretmenliği Programı geliştirme çalışmalarımız için önemli dönütler sağlamıştır.