TED Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Programı ve TED Ankara Koleji Seminer Düzenledi!

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Anabilim Dalı başkanı Doç. Dr. Sühendan ER, öğretim üyelerimizden Dr. Öğretim Üyesi Çağla ÖNEREN ŞENDİL ve Dr. Öğretim Üyesi Seçil YÜCELYİĞİT, TED Ankara Koleji öğretmenleriyle bir araya geldi. Öğretim üyelerimiz 23-30 Haziran 2020 tarihleri arasında okul öncesi öğretmenlerine Erken Çocukluk Döneminde Gelişim ve Öğrenmenin Değerlendirilmesi, 'Sharenting' Anne-Babaların Sosyal Medyada Çocuklarını Paylaşması, Okul Öncesi Dönemde Bütünleştirilmiş Etkinlikler ve Okul Öncesi Dönemde Sayı Hissi konularında seminerler verdi.