TEDÜ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Arasında İşbirliği

TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi  Okul Öncesi Eğitimi Anabililm Dalı’nın öncülüğünde, TED Üniversitesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı arasında 13 Ocak 2022 tarihinde bir işbirliği protokolü imzalandı. İmzalanan bu protokolle, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı bünyesinde yer alan Kreş ve Gündüz Bakımevi ile TEDÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı arasında kurumsal işbirliği kapasitesini güçlendirmek ve daha nitelikli bir eğitime, öğretmen yetiştirmeye ve istihdama destek sağlamak amaçlanmaktadır. Protokolü TED Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ile  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Sami Kulaklıoğlu imzalamışlardır. İmza törenine Eğitim Fakültesi Dekanı, bölüm başkanları ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ile Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı Şube Müdürleri, Kreş Yöneticileri ve eğitim koordinatörleri katılmıştır.