TÜBİTAK 3501 Üstün Yeteneklilerin Aile Eğitimi Proje Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

TÜBİTAK SOBAG tarafından 3 yıl süreyle desteklenmeye hak kazanan “Video Destekli Üstün Yetenekliler Aile Eğitimi “ başlıklı TÜBİTAK 3501 projesinin resmi açılış toplantısı TED Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Yürütücülüğünü Eğitim Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü'nden Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı’nın yaptığı projede Prof. Dr. Soner Yıldırım (ODTÜ), Prof. Dr. Ozana Ural (Marmara Üniversitesi) ve Doç. Dr. Kaan Zülfikar Deniz (Ankara Üniversitesi) de yer alıyor. Projede ayrıca lisans öğrencimiz Merve Aksu (TEDÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Programı) ve yüksek lisans öğrencisi Büşra Memiş (Ankara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği) de bursiyer olarak katkı sağlıyor. TEDÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof Dr. Yüksel Kavak ve TEDÜ Araştırma, Teknoloji ve İnovasyon Birimi Direktörü Sanem Yalçıntaş Gülbaş ile Araştırma, Teknoloji ve İnovasyon Birimi Proje Uzmanı Seda Damla Yücel de projenin açılış toplantısına katılım göstererek desteklerini verdiler.