Adile Gülşah Saranlı “International Congress on Education for the Future: Issues and Challenges” Kongresinde!

EĞİTİM FAKÜLTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYEMİZ YRD. DOÇ. DR. ADİLE GÜLŞAH SARANLI, "INTERNATIONAL CONGRESS ON EDUCATION FOR THE FUTURE: ISSUES AND CHALLANGES" KONGRESİNE SÖZLÜ BİLDİRİYLE KATILDI!

TEDÜ Eğitim Fakültesi Temel Eğitimi Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nin 50. Kuruluş Yılı onuruna organize ettiği “International Congress on Education for the Future: Issues and Challenges” kongresine sözlü bildirisiyle katıldı. Dr. Saranlı’nın İngilizce gerçekleştirdiği ve ilk yazar olduğu araştırmasının başlığı, “Investigating Changes in the Perceptions of Preschool Teacher Candidates on Gifted Preschool Children” oldu. Sunum, Türk ve Amerikalı öğretim üyelerinin ve kongre katılımcılarının sordukları sorular ve getirdikleri katkılarla oldukça verimli geçti.