Öğretim Üyemiz Adile Gülşah Saranlı, “Üstün Yetenekli Çocuklar Sempozyumu”nda!

EĞİTİM FAKÜLTESİ TEMEL EĞİTİMİ BÖLÜMÜ OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ÖĞRETİM ÜYEMİZ YRD. DOÇ. DR. ADİLE GÜLŞAH SARANLI, "ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR SEMPOZYUMU"NDA DAVETLİ KONUŞMACI OLARAK YER ALDI!

Temel Eğimi Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı, Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesine bağlı “Üstün Yetenekliler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Üstün Yetenekli Çocuklar Sempozyumu”nda davetli konuşmacı olarak yer aldı. “Yetenekleri Geliştir, Dünyayı Değiştir” sloganıyla gerçekleştirilen sempozyum Gaziantep ilindeki rehber öğretmenlere yönelik olarak düzenlendi. Dr. Saranlı, tam gün süren bu etkinlikte Prof. Dr. Ayşegül Ataman, Prof. Dr. Nilgün Metin ve Prof. Dr. Yaşar Özbay ile birlikte üstün yetenekli çocukların özelliklerini, tanılanma yöntemlerini, eğitim modellerini ve üstün yetenekli çocuklara uygulanabilecek erken müdahale yöntemlerini Gaziantep ilindeki rehber öğretmenlere aktardılar.