Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Tanışma Toplantısı Gerçekleştirildi!

s5

Tarih:  Date -

“Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Tanışma Toplantısı” 14 Aralık 2022, çarşamba günü, 15.30-17.00 arasında, Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilmiştir. TEDU Öğrenme ve Öğretme Merkezinin desteğiyle TEDU 101 kapsamında gerçekleştirilen tanışma etkinliğinde TEDU Okul Öncesi Öğretmenliği Programına 2022 girişli öğrencilerimiz katılım gösterdiler. Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sühendan Er’in ve Dr. Öğrt. Üyesi Çağla Öneren Şendil’in bölüm sunumu ile başlayan etkinlik, Doç. Dr. Adile Gülşah Saranlı, Dr. Öğrt. Üyesi Seçil Yücelyiğit, Dr. Öğrt. Üyesi Fatma Yalçın, Arş. Gör. Tuba Özgül, Arş. Gör. Elifnaz Altaş ve bölüm öğrencilerinin eşliğinde oynanan oyunlarla devam etti. Grup oyunlarıyla eğlenen öğrencilerimiz aynı zamanda okul öncesi öğretmenliği mesleği ile ilgili merak ettikleri ile ilgili soru sorma fırsatı buldular. Katılımları için öğrencilerimize teşekkür ederiz.

s1

s2