Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kreş ve Gündüz Bakımevi Öğretmenleri ile Buluştu

foto1

Tarih:  Date -

5 Kasım 2022 tarihinde Okul Öncesi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sühendan Er ‘Erken Çocuklukta Etkileşimli Kitap Okuma’, Dr. Öğr. Üyesi Çağla Öneren Şendil ‘Erken Çocukluk Döneminde Gelişim ve Öğrenmenin Değerlendirilmesi’, Dr. Öğr. Üyesi Seçil Yücelyiğit ‘Okul Öncesinde STEM Yaklaşımı’ ve Dr. Fatma Yalçın ‘Sınıf Dışı Eğitim Uygulamaları ile Sürdürülebilirliğin Desteklenmesi’ isimli seminerlerini Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığı kreş ve gündüz bakımevi öğretmenlerine verdiler. Seminerler sonunda öğretmenlerin sorularına cevaplar verildi.

foto2

foto3