Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Danışma Kurulu Toplantısı-III Gerçekleşti!

Tarih:  Date -

TEDÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Danışma Kurulu 3. toplantısı 11 Ekim 2024 Cuma günü TED Üniversitesi’nde gerçekleşti. Toplantı, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Elif Buldu'nun programa ilişkin sunumu ile başladı. Ardından bölüm danışma kurulu üyeleri programın işleyişi ile geliştirilmeye açık yönleri üzerinde değerlendirmeler yapmışlardır. Danışma Kurulu üyesi olarak UNICEF Eğitim Müdürü Doç. Dr. Mehmet Buldu, Ankara Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü Prof. Dr. Müdriye Yıldız Bıçakçı, Nesibe Aydın Eğitim Kurumları PYP Koordinatörü Ebru Hezen, TED Üniversitesi öğretim elemanları Doç. Dr. Çağla Öneren Şendil, Dr. Öğretim Üyesi Fatma Yalçın, Öğrt. Gör. Melike Kandemir, Arş. Gör. Tuba Özgül Torun, Arş. Gör. Elif Naz Altaş, okul öncesi öğretmenliği yüksek lisans öğrencisi Hamide Nur Şimşekoğlu ve 3. sınıf öğrencimiz Rumeysa Bozkurt katılım gösterdiler.