Okul Öncesi Öğretmenliği Danışma Kurulu Toplantısı-I

t1

Tarih:  Date -

TEDÜ Okul Öncesi Öğretmenliği Programı Danışma Kurulu birinci toplantısı TED Üniversitesi’nde gerçekleşmiştir. Danışma Kurulu Toplantısı, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Sühendan Er’in programa ilişkin sunumu ile başlamış ve ardından Bölüm Danışma Kurulu üyeleri Ankara Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Müdriye Yıldız Bıçakçı, TED Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Çağla Öneren Şendil, Türk-Amerikan Derneği Anaokulları Eğitim Koordinatörü Dilara Çinpolat, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Jülide Karakaş, 2020 yılı mezunumuz Merve Aksu ve son sınıf öğrencimiz Yaprak Doğuer programın işleyişi ile geliştirilmeye açık yönleri üzerinde değerlendirmeler yapmışlardır. İlgili toplantıya Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yüksel Kavak, Dr. Öğretim Üyesi Seçil Yücelyiğit, Ar. Gör. Tuba Özgül ve Ar. Gör. Elif Naz Altaş davetli olarak katılmışlardır.

t1

t2