TED Ambassadors Projesi Gerçekleştirildi!

Tarih:  Date -

TED Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerimiz Gizem Bektaş, Melike Elibol, Tuğçenur Taşdemir, Nisa Ertunç ve Nisa Çabuk Türk Eğitim Derneği ve TED Üniversitesi ortak çalışmasıyla yürütülen TED Ambassadors Projesi kapsamında 27-28-29 Kasım 2023 tarihlerinde TED Atakent Kolejine ziyaret gerçekleştirdiler. Oryantasyon programı ile başlayan projede öğrencilerimiz 3 günlük program boyunca ders akışı gözlemi, branş dersleri gözlemi, zümre toplantısına katılma, örnek durum çalışmaları üzerinde tartışma, TED Okul Öncesi Programını inceleme, eğitim materyalleri inceleme, ses bilgisi ve değerler eğitimi kitapçıkları inceleme gibi birbirinden farklı görevlerde yer alarak TED Okullarının kurumsal kültür anlayışını deneyimleme ve TED anaokullarının atmosferini, işleyişini, disiplin ve prensiplerini gözlemleme fırsatı buldular. Öğrencilerimize bu güzel deneyimi yaşattıkları için TED Atakent Koleji Anaokulu Müdürü Zeynep Burcu Eriki'ye, anaokulu zümresine ve okul görevlilerine misafirperverlikleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.