Dr.Öğr.Üyesi Çağla Ö.Şendil TÜBİTAK 2237-A projesine katıldı!

Eğitim Fakültemizin Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi  Dr. Çağla Öneren Şendil, TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı tarafından desteklenen ve Doç Dr. Ramazan Sak’ın koordinatörlüğünü yürüttüğü "Erkek Okul Öncesi Öğretmen Adaylarının Mesleki Motivasyonlarının Artırılması" başlıklı projede düzenleme, bilim kurul üyesi ve eğitmen  olarak görev almıştır. 4-6 Ekim tarihlerinde online olarak gerçekleştirilen bilimsel etkinlikte Dr. Çağla Öneren Şendil, “Motivasyon Açısından Öğretmenliğe Yüklenen Anlamlar” ve “Erkek Öğretmenlere Yönelik Olumsuz Tutum ve Tavırlar Karşısında Geliştirilebilecek Stratejiler” isimli iki farklı eğitim etkinliği yürütmüştür.