“Okul Öncesi Eğitimine Giriş” Dersi Alan Gezisi!

Dr. Öğretim Üyesi Çağla Öneren Şendil tarafından yürütülmekte olan ECEP 101/ ECE 201 “Okul Öncesi Eğitimine Giriş” dersi kapsamında öğrenciler Toki Göksu Anaokulunda, Dilan Özdemir’in sınıfını ziyaret edip "Bir Sınıf Hayal Ettik" projesi hakkında bilgi edindiler. Öğretmen adaylarımız öğrenme ortamında çocuğu merkeze alan, doğallığı ve sadeliği ön plana çıkaran projenin yansımalarını görme şansı yakaladıkları bu alan gezisinde, farklı yaklaşımların öğrenme ortamına yansımaları, öğrenme merkezleri, öğrenme merkezlerinin işleyişleri, öğrenme merkezlerindeki materyal kullanımları, sınıf içerisindeki rutinleri ve daha birçok konu hakkında sohbet etme şansı elde etmişlerdir. Toki Göksu Anaokulu yönetimine ve Dilan öğretmenimize sınıflarını bize açtıkları ve projeleriyle bizlere ilham kaynağı oldukları için çok teşekkür ederiz.