Dr. Öğrt. Üyesi Çağla Öneren Şendil TOKİ Göksu Anaokulu'nda Seminer Verdi!

seminer

Tarih:  Date -

Dr. Öğretim Üyesi Çağla Öneren Şendil, Toki Göksu Anaokulu velileri, öğretmen ve yöneticilerinin katılımı ile çevrimiçi ortamda gerçekleştirilen “Çocuğum İlkokula Hazır mı? Güçlü bir Başlangıç: Okul Öncesi Dönem Çocuklarının İlkokula Hazırbulunuşluğu” konulu bir seminer vermiştir. Seminerde; İlkokula hazırbulunuşlukla ilgili doğru bilinen yanlışlar, hazırbulunuşlukla ilgili ebeveyn ve öğretmenlerin beklentilerindeki farklılıklar, hazır çocukların özellikleri, çocukların ilkokula başladığında yaşadıkları zorluklar ve bu zorlukların üstesinden gelebilmek için ailelerin üzerine düşen sorumluluklar, ilkokula başlama öncesinde yaz sürecinin nasıl değerlendirilebileceği ve ne tür çalışmalarla çocuklara destek olunabileceği gibi konular ele alınmıştır.