TED Ambassadors projesi kapsamında TED Samsun Koleji’ne ziyaret gerçekleştirildi!

ambassador

Tarih:  Date -

TED Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 4. sınıf öğrencilerimiz Burcu Şahbaz ve Berfin Ece Aslaner, Türk Eğitim Derneği ve TED Üniversitesi ortak çalışmasıyla yürütülen TED Ambassadors Projesi kapsamında 26-27-28 Aralık 2022 tarihlerinde TED Samsun Kolejine ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz 3 günlük program boyunca ders akışı gözlemi, branş dersleri gözlemi, zümre toplantısına katılma, örnek durum çalışmaları üzerinde tartışma, TED Okul Öncesi Programı inceleme, eğitim materyalleri inceleme, ses bilgisi ve değerler eğitimi kitapçıkları inceleme gibi birbirinden farklı görevleri tamamladılar. TED anaokullarının atmosferini, işleyişini, disiplin ve prensiplerini gözlemleme fırsatı buldular. Öğrencilerimize bu güzel deneyimi yaşattıkları için TED Samsun Koleji Anaokulu Müdürü Vildan Yar ve İlkokul-Ortaokul Müdürü Musa Kalaycı'ya, anaokulu zümresine ve okul görevlilerine misafirperverlikleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyoruz.

ece

burcu